Fakta om SFS Facility

SFS Facilitys framgång ligger i att vara lyhörda, förstå våra kunders verksamhet och se över deras mål.

Vi agerar som ett hjälpmedel för våra kunder. Att städa innebär så mycket mer än att bara bädda sängar, moppa golv och ställa pennan på bordet. Vi måste ha förståelse för våra kunders verksamhet oavsett om det handlar om ett litet kontor till ett femklassigt hotell. Stora som små uppdrag inom både hotellstäd och företagsstäd är lika betydelsefulla för oss.

Varför hotell- och företagsstädning från SFS

Kvalitet

Du som kund sätts i fokus där vi tillsammans med dig uppnår ditt mål med verksamheten. Att vara lyhörd är nyckeln till ett långt och bra samarbete och det har vi inom SFS Facility lyckats åstadkomma med sedan starten 2013.

Trygghet

Våra medarbetare utbildas inom våra interna utbildningar. Flexibilitet värdesätter vi högt för att skapa en trygghet. Nära kontakt med dig som kund är en viktig faktor för en god samverkan.

Bemötande

Bemötande har en stor betydelse för kundens upplevelse av våra tjänster, service och personal. Kunden ska känna att bemötandet gör dem nöjda eller till och med imponerade.

Ansvar

Vi eftersträvar exceptionell kvalitet, varje medarbetare är insatt och engagerad i den roll som den har och känner ansvar i sin egen arbetsinsats.

Kunder vi jobbar med

Jobba hos oss

Vi söker personal för uppdrag i bland annat Stockholm, Nyköping, Norrköping och Örebro.

Uppnå dina mål tillsammans med oss på SFS Facility

Kontakta oss redan idag så diskuterar vi era behov

daniel@sfsfacility.se |  08-409 099 32

SFS Facility  |  Copyright © 2018  |  Om Cookies