Berättelsen om SFS Facility

Idén till SFS Facility har alltid funnits inom Christian under många år. Christian tillsammans med sin sambo Claudia har över 20 års erfarenhet inom städbranschen. Båda har jobbat inom Nordic Choice Hotels som arbetsledare med hög bemanning och lyckats ha hand om städningen på hotellen med toppresultat.

En dag tänkte Christian för sig själv att om han nu klarar av att driva städpersonalen på egen hand med bra städresultat och nöjda chefer, varför inte starta upp ett alldeles eget städbolag inom samma bransch?

Ambitionen om att ta det första steget och driva ett eget städbolag gick med åren tills paret en dag sa upp sig från sina jobb och bestämde sig för att ge sig in i den stenhårda konkurrensen. Det var här deras hårda arbete skulle visa sitt resultat som chockade platschefen.

Företaget grundades 2013 med det dåvarande namnet Cris-Class Städ AB och paret började sin resa åt att städa till privatpersoner, vilket pågick i 4 månader tills de fick in en fot i hotellbranschen vilket var visionen från allra första början. Det hårda arbetet bestod av att de självmant städade alla hotellrum, allmänna ytor m.m. Det pendlades i 2 timmar varje dag och man jobbade över 12 timmar från måndag till söndag. 

Efter att ha satt sin fot redan från första månaden på hotellet lyckades Christian och Claudia höja hotellstädets kvalité och nöjd kund-index markant vilket platschefen tyckte var häpnadsväckande! Det stora företaget som hotellet hade anställt tidigare hade ingen chans mot det nyetablerade bolaget Cris-Class. Det hårda arbetet pågick i 14 månader och detta resultat resulterade i en ny samarbetspartner i Sveriges huvudstad. De nyblivna företagarna lyckades visa för sig själva samt inspirera andra att med hårt jobb och rätt inställning är ingenting omöjligt.

Genom årens gång har SFS Facility lyckats knyta sig an nya samarbeten och byt namn från Cris-Class Städ AB till SFS Facility AB för att definera att vi endast riktar in oss mot företagskunder vilket vi vill lägga extra fokus på.

Idag är SFS Facility över 40 medarbetare och verksamma i Stockholm, Norrköping, Nyköping och Örebro. 

Kunder vi jobbar med

Jobba hos oss

Vi är baserade i mellansverige i bland annat Stockholm, Nyköping, Norrköping samt Örebro

Kontakta oss idag

Vi är baserade i mellansverige i bland annat Stockholm, Nyköping, Norrköping samt Örebro

daniel@sfsfacility.se |  08-409 099 32

SFS Facility  |  Copyright © 2018  |  Om Cookies