Behöver ni städning på företag i Stockholm?

Behöver ert kontor eller hotell i Stockholm städning av företaget? SFS Facility hjälper er gärna. Med över 20 års erfarenhet i branschen sitter vi på all kunskap för att kunna bli er kompletta helhetsleverantör inom lokalvård och städning. Läs tre anledningar till varför ni ska välja oss för städning av ert företag i Stockholm!

stockholm-där-sfs-städar-hos-företag

1. Städning av företag i Stockholm med trygghet

Att låta någon komma nära inpå livet är svårt, särskilt när det gäller arbetslivet. SFS Facility vidtar därför flera åtgärder för att ni ska känna er trygga med att lämna över städansvaret av ert företag i våra händer. Vi låter alla våra anställda genomgå vår interna yrkesutbildning, för att garantera bästa möjliga städning, effektivitet och flexibilitet. Utöver detta har vi ett nära och kommunikativt samarbete med er. På så sätt får ni flertalet chanser att ställa frågor, funderingar eller förfrågningar till oss. 

2. Städning av företag i Stockholm med kvalitet

Ett av SFS Facilitys främsta mål är att ständigt utvecklas – tillsammans med er som kunder, och de visioner och förväntningar ni har. Detta eftersom vi vill leverera högsta möjliga kvalitet. Därför erbjuder vi alltid en kvalitetsgaranti. Det innebär att vi har regelbundna möten tillsammans, på plats hos er, där vi talar om hur ni tycker samarbetet fungerar och om det är något uppdrag ni vill lägga till eller förändra. Under samtalet eller, om ni önskar, senare via mejl får ni möjlighet att bedöma våra tjänster, vår service och vår personal.  

En annan stor kvalitetspunkt för SFS Facility är bemötandet. Vi vill att ni ska känna er säkra med att lämna över ert företagsstäd till oss, vilket är anledningen till att vi strävar efter ett bemötande som gör er som kunder nöjda – men gärna också imponerade. 

3. Städning av företag i Stockholm med ansvar

SFS Facilitys arbete genomsyras av ansvar. Ansvar för våra genomförda tjänster, för våra kunder men också för våra anställda. Att välja oss som helhetsleverantör av företagsstäd i Stockholm, betyder att ni väljer en lyhörd partner som sätter sig in i hur vi ska städa ert företag för att ni lättast ska kunna uppnå era affärsmål. Samtidigt gör ni en stor insats för städbranschen överlag och arbetsmarknaden generellt, då ni även väljer en schysst arbetsgivare med kollektivavtal och goda villkor för personalen. 

Företagsstäd i Stockholm med SFS Facility

SFS Facility vet vi att städning är mer än att bädda sängen perfekt, moppa golvet skinande rent eller ställa i ordning ett välkomnande konferensrum. Det är att förstå just ert företags behov och kunna förutse dem, så att ni kan nå era mål på ett smidigare sätt. Välkommen att kontakta oss för att se vad vi kan göra för ert företags städning i Stockholm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *