Söker ert kontor eller hotell städföretag i Norrköping?

Över 20 års erfarenhet, kvalitetsgaranti och spetskompetens inom hotell- och företagsstäd. Detta kan vi på SFS Facility, ert städföretag i Norrköping, erbjuda er. Tack vare vårt kollektivavtal kan vi dessutom erbjuda er och våra medarbetare riktigt bra villkor.

rum-som-städats-av-städföretag-i-norrköping

Om SFS Facility – ert städföretag i Norrköping

SFS Facilitys historia börjar för över 20 år sedan, då grundarna och samboparet Christian och Claudia samlar nyttig erfarenhet inom städbranschen som arbetsledare på Nordic Choice Hotel. Städningen sköts fläckfritt, i dubbel bemärkelse, och de båda börjar fundera på att ta klivet ut och starta eget. Sagt och gjort, med den gedigna erfarenheten i ryggen grundas företaget Criss-Class, som idag har fått namnet SFS (svenskt företagsstäd) Facility, eftersom fokus ligger på företags- och hotellstäd. Idag har verksamheten expanderat till fyra städer i Mellansverige: Stockholm, Örebro, Nyköping och Norrköping

Våra tjänster som städföretag i Norrköping

Företagsstäd

För att uppnå framgångsrika resultat på en arbetsplats vet vi att en faktor är oumbärlig: en ren och fräsch arbetsmiljö. Städningen påverkar inte bara de anställdas omdöme och prestation, utan även besökande kunder och samarbetspartners. Därför erbjuder vi en mängd tjänster för att er företagsstädning i Norrköping blir precis som ni vill ha den, bland annat:

  • Kontorsstädning 
  • Trappstädning
  • Gymstädning

Hotellstäd

Med över 20 års erfarenhet inom hotellstäd vet vi vad vi pratar om. Ända sedan grundandet av företaget har SFS Facility levererat förstklassig städning hos ett stort antal hotell i Mellansverige. Oavsett antalet stjärnor eller hotellets storlek är vårt mål att hjälpa vår kund att uppnå sina verksamhetsmål tack vare vårt arbete med hotellstäd. I Norrköping kan vi erbjuda tjänster för hotell såsom:

  • Hotellrumsstädning
  • Husfrutjänst
  • Konferensstädning och möblering

Anpassade lösningar med ert städföretag i Norrköping

Välkomna att kontakta SFS Facility, ert städföretag i Norrköping, och låt oss ta fram en städlösning som passar just er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *