Hotellstäd – lediga jobb! Arbeta med hotellstäd i Mellansverige

Söker du jobb inom hotellstäd? Vi på SFS Facility är verksamma i flera städer i Mellansverige och behöver alltid förstärkning till vårt redan 40 personer starka team. Läs vår artikel för att få svar på dina frågor om lediga jobb inom hotellstäd.

Hur är det att arbeta med hotellstäd?

För att lyckas inom städyrket måste du tycka det är roligt att träffa nya människor, att hjälpa andra och att vara noggrann. Ibland innebär hotellstäd lika mycket att bemöta hotellets gäster som att bädda deras sängar perfekt. Dessutom är det bra för dig som tycker om träning och rörelse –  det kan vara ett fysiskt ansträngande jobb. 

Vad behövs för att få ett ledigt jobb inom hotellstäd?

Vi på SFS Facility ställer inga krav vad gäller specialiserad utbildning inom lokalvård eller språkkunskaper. Detta för att du får en gratis yrkesutbildning på plats när du börjar arbeta hos oss samt kommer kunna lära dig svenska under arbetets gång. Vi strävar efter att vara en öppen och multikulturell arbetsplats, och hoppas på att uppnå det genom att inte kräva alltför mycket specialkunskaper av våra nyanställda inom hotellstäd. För oss är det viktigaste att du tycker städning är kul och ger allt för att leverera en fantastisk städupplevelse till kunden!

Var finns lediga jobb inom hotellstäd?

Tillgängligheten på lediga jobb inom hotellstäd kan variera mycket. På SFS Facility tar vi dock emot spontanansökningar, då vi alltid är nyfikna på dig som vill arbeta inom hotellstäd och gärna förstärker vår arbetsstyrka med fler serviceinriktade och ambitiösa personer.   

 • Hotellstäd – lediga jobb i Stockholm
  I huvudstaden städar vi på SFS Facility sedan länge. Hör av dig till oss för att få reda på vilka jobbtillfällen som finns i Stockholm!

 

 • Hotellstäd – lediga jobb i Nyköping
  I Sörmlandspärlan Nyköping finns SFS Facility representerade. Du når oss på vår kontaktsida om du undrar vilka lediga positioner inom hotellstäd vi har i Nyköping just nu. 

 

 • Hotellstäd – lediga jobb i Norrköping
  I Östergötland är SFS Facility verksamma i Norrköping och städar gärna både hotell och företag. Tveka inte att kontakta oss om du söker ett ledigt jobb inom hotellstäd i närheten av staden! 

 

 • Hotellstäd – lediga jobb i Örebro
  SFS Facility finns naturligtvis också i Sveriges sjätte största stad. Undrar du vilka lediga jobb inom hotellstäd vi kan erbjuda dig här? Hör gärna av dig.  

Hur söker jag lediga jobb inom hotellstäd? 

Skicka din ansökan till oss på SFS Facility eller kontakta oss direkt för att ställa eventuella frågor. 

Lediga jobb inom hotellstäd hos SFS Facility

SFS Facility erbjuder lediga jobb inom hotellstäd, men också företagsstäd, i Mellansverige. Välkommen med din ansökan du också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *