Bästa städfirman i Stockholm – så kan SFS Facility hjälpa ditt hotell!

Letar du efter Stockholms bästa städfirma för hotell och företag? Ditt sökande är över! Vi på SFS Facility är ett familjärt företag med många års erfarenhet och passion för att göra ditt företag och hotell till en trevligare upplevelse för dina kunder – tack vare vår städning. Läs mer om bästa städfirman i Stockholm!

Bästa städfirman i Stockholm – med mångårig erfarenhet

SFS Facility grundades 2013 av paret Christian och Claudia, men redan innan dess hade samlat på sig ordentligt med kunnighet från städbranschen. Tack vare 20 år i verksamheten, som arbetsledare med stor bemanningsstyrka på Nordic Choice Hotels, såg samborna vad verksamheten saknade vilka faktorer som behövde förbättras för att göra ett större intryck på både hotellen och företagen själva, men även deras gäster.

Sagt och gjort uppfyllde de sin dröm genom att starta det som går under namnet SFS Facility, som sakta men säkert spred sin verksamhet i Mellansverige och idag har en stabil fot i den stockholmska städmarknaden. Och strävandet efter att bli bästa städfirman i Stockholm gav resultat – det första hotellet som SFS samarbetade med höjde sin kundnöjdhet så pass mycket tack vare det nya sättet att städa på, att platschefen inte kunde dölja sin förvåning.

Bästa städfirman i Stockholm – med hjärtat på rätta stället

Men SFS Facility är inte bara bra på att städa. Stockholms bästa städfirma värnar också om sina medarbetare. Förutom att ha kollektivavtal, krisstödsavtal och företagshälsovård vill vi gärna uppfattas som en öppen och multikulturell arbetsplats. Våra medarbetare kommer från flera olika länder och vi välkomnar ofta personer som precis flyttat till Sverige. Hos SFS Facility kommer du nämligen inte bara få uppleva en internationell atmosfär och ett varmt välkomnande; vi erbjuder också utbildning under anställningen och uppmuntrar vår personal att lära sig svenska genom att konversera med kollegor och kunder på jobbet.   

Är du intresserad av att samarbeta med oss på SFS Facility? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan. Tycker du att Stockholms bästa städfirma verkar vara en intressant arbetsplats? Skicka gärna en spontanansökan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *