Lediga städarjobb Stockholm – detta ska du tänka på!

Är du ute efter lediga städarjobb i Stockholm? Då har du hittat rätt! I denna artikel skriver vi på SFS Facility om vad du ska tänka på när du söker tjänsterna samt var du kan hitta lediga städarjobb i Stockholm idag!

Att tänka på när du söker lediga städarjobb i Stockholm!

Om du läst så här långt är du kanske ute efter ett städarjobb i Stockholmsområdet. Grattis till beslutet! Men alla som varit där vet att arbetssökardjungeln kan kännas snårig. Det är inte bara tidskrävande att först hitta de lediga jobben, utan även att skriva personligt brev och CV till varje arbetsgivare. Dessutom glömmer många också bort en viktig del: att det inte bara är arbetsgivaren som väljer vem de ska anställa, utan att du som arbetstagare också måste välja den arbetsgivare och den tjänst som passar dig allra bäst. 

Därför är det första steget att ta reda på vad just du behöver för att trivas på en arbetsplats och utvecklas professionellt. Nedan finner du fem punkter som du bör ta reda på hur en eventuell arbetsgivare förhåller sig till!

 1. KollektivavtalHar företaget du vill söka arbete hos kollektivavtal? Det är en av de första sakerna du bör ta reda på. Ett kollektivavtal är ett avtal mellan arbetsgivarorganisationen och dess arbetstagare, som väldigt sammanfattat finns till för att arbetstagaren inte ska kunna utsättas för utpressning eller ha dåliga arbetsvillkor. De personer som har kollektivavtal på sin arbetsplats har visats få bättre löneutveckling och förmånligare tjänster. Så det är A och O att kollektivavtal är en del av ditt städarjobb i Stockholm!
 2. SpråkkravStälls några språkkrav på dig som arbetstagare? En del lediga städarjobb i Stockholm  kräver att du pratar svenska flytande för att kunna bli anställd, men det finns även de som inte gör det. Välj det som passar dig bäst!
 3. ArbetsmiljöVi på SFS Facility tycker att alla arbetsgivare för lediga städarjobb i Stockholm ska kunna garantera en god arbetsmiljö för sina anställda. Så se till att endast söka tjänster där företaget blivit godkänt av Arbetsmiljöverket!
 4. Utbildning
  Ingår det någon utbildning i tjänsten? Om din arbetsgivare kan erbjuda det säkrar det en yrkesutveckling hos dig som arbetstagare. Så om utbildning är en del av tjänsten är det alltid ett plus!
 5. Arbetstiderna
  Glöm inte att ta reda på vilka arbetstider du förväntas jobba. Ingår det tidiga mornar, sena kvällar eller nattarbete i tjänsten måste du se till att det passar din levnadssituation, både nu och inom den närmaste framtiden. 

Lediga städarjobb Stockholm hos SFS Facility

SFS Facility växer ständigt och behöver alltid bli fler. På så sätt stärker vi vårt team och kan garantera kunderna, som utgörs av företag och hotell, lyhördhet, omtanke och städning i bästa klass. 

Det är där du kommer in i bilden. SFS Facility vill att du ska välja oss som din nästa arbetsgivare och hjälpa oss med hotellstäd och företagsstäd. För att du ska vilja välja oss har vi alltid goda villkor:

 • Självklart har vi kollektivavtal.
 • Dessutom har vi också krisstödsavtal och företagshälsovård.
 • Du behöver inte prata svenska för att arbeta hos oss – du lär dig svenska under tiden. SFS Facility är en multikulturell arbetsplats, vilket gör att vi gärna anställer dig som nyanländ, utan språkkunskaper i svenska, och ser till att du känner dig trygg och hemmastadd i Sverige.
 • Naturligtvis är vi godkända av Arbetsmiljöverket
 • Som anställd hos oss får du alltid en gratis yrkesutbildning, så att du lär dig hur du bäst utför ditt arbete hos oss. 

Välkommen med din ansökan till SFS Facilitys hotell- och företagsstäd redan idag. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *