Jobb för nyanlända – utbildning ingår!

Har du nyligen bosatt dig i Sverige? Är du ute efter ett jobb? Då har du hittat rätt. Vi på SFS Facility erbjuder jobb för nyanlända i Stockholm, Norrköping, Nyköping och Örebro. Och utbildning ingår!

jobb-för-nyanlända-somstädare-på-hotell-och-företag

Jobb för nyanlända – vad är det?

Jobb för nyanlända i Sverige innebär helt enkelt arbetstillfällen för nyanlända invånare och kallas också för instegsjobb eller introduktionsjobb. Jobb för nyanlända ska också gärna göra det möjligt för den anställda att lära sig svenska under arbetstid. Men vad innebär då ordet “nyanländ” egentligen? Enligt Arbetsförmedlingen är en nyanländ person i Sverige någon som fått uppehållstillstånd under de senaste 3 åren och eventuellt också skrivits in i en kommun. 

Jobb för nyanlända hos SFS Facility

Vi på SFS Facility har spetskompetens inom städning på företag och hotell. Vi har stora mål gällande våra kunder, som att förstå deras verksamheter på ett komplett sätt för att kunna förutse och tillgodose deras behov. Enligt oss är lyhördhet den viktigaste komponenten i ett gott samarbete, vilket vi tycker att vi lyckats med sedan SFS grundades 2013. För att våra kunder ska känna sig trygga med oss ser vi utöver detta till att de har vår kvalitetsgaranti. Därför tycker vi att våra kunder ska välja oss. 

Men nu till varför du som arbetstagare ska välja oss. Vi strävar nämligen efter att vara en varm och öppen arbetsgivare som hjälper våra anställda. Därför ställer vi inga krav på svenska språkkunskaper – eftersom du kommer kunna lära dig det på arbetstid. Dessutom vet vi att du kanske arbetat inom andra branscher tidigare. Därför ingår gratis yrkesutbildning inom hotellstäd och företagsstäd när du börjar jobba hos oss. 

Om du är intresserad av att arbeta med städning i Stockholm, Norrköping, Nyköping eller Örebro är du varmt välkommen med din ansökan. Vem du än är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *