Städning i Nyköping – SFS Facility är er helhetsleverantör av företagsstäd

Är ert företag ute efter städning i Nyköping? Då har ni hittat rätt. Tack vare över 20 års erfarenhet av branschen kan vi på familjeföretaget SFS Facility leverera kvalitativ städning på både företag och hotell. Läs mer om våra tjänster i Nyköping nedan!

Städning i Nyköping – Företagsstäd

För att kunna driva er affärsstrategi och generera goda resultat krävs inte bara rätt material, medarbetare och samarbetspartners. Ni måste även trivas i era lokaler. Er arbetsplats lägger inte bara grunden till det första intrycket som potentiella kollegor och intressenter får av er, utan också den plats där ni ska kunna utföra ert jobb till bästa förmåga. Detta vet vi på SFS Facility väl om, eftersom företagsstäd är ett av våra två specialistområden. Inom företagsstäd i Nyköping erbjuder vi bland annat följande tjänster:

  • Kontorsstädning
  • Trappstädning 
  • Byggstädning
  • Fönsterputs 
  • Golvvård

Städning i Nyköping – Hotellstäd

Hotellstäd är vår absolut främsta specialitet. Det har vi på SFS Facility ägnat oss åt sedan starten. Därför är vi säkra på att kunna leverera en unik och förstklassig städprocess på ert hotell. Och både stora och små uppdrag är viktiga för oss – allt för att ni ska kunna fokusera på att göra era gäster så nöjda det bara går. Som er helhetsleverantör av hotellstäd i Nyköping erbjuder vi bland annat följande tjänster:

  • Hotellrumsstädning
  • Städning av allmänna ytor
  • Husfrutjänst
  • Konferensstädning och möblering
  • Möbeltvätt

Er städning i Nyköping med kvalitetsgaranti

SFS Facilitys mål är alltid att leverera städning av högsta möjliga kvalitet. Därför erbjuder vi något som vi kallar kvalitetsgaranti. Det är en tjänst som i praktiken innebär att vi regelbundet träffar våra kunder, på plats hos er, och diskuterar hur ni upplever vårt samarbete. Ni har också möjlighet att lämna feedback och ställa frågor, antingen under mötet eller via mejl, för att vi ska kunna möta era växlande behov och kunna förutse vad ni kommer behöva i framtiden. Så att ni kan fokusera på att driva er verksamhet framåt.

Lägg er städning i Nyköping i våra händer

Med hjälp av SFS Facilitys expertis får ni inte bara en helhetsleverantör som tar på sig det fulla ansvaret för städning och lokalvård. Ni får ett lyhört och aktivt samarbete, där ni kontinuerligt får tycka till om våra insatser, så att vi kan anpassa dem efter era skiftande behov. Ni får också en partner vars mål är att ni ska kunna arbeta ostört – och nå era egna mål. Välkommen att kontakta SFS Facility för att ta reda på hur vi kan stödja ert företags arbete i Nyköping. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *